Tog oss ut en sväng igår 💦

Gud det känns som vi varit sjuka hela vintern och våren, det bara avlöser med nått nytt hela tiden. Så igår låg vi inne nästan hela dagen innan vi åkte ut en sväng och kastade lite sten i vattnet, Enya åt mellis och vi andades in lite frisk luft. Härligt!!
 
Älskade lilla familj ❤❤
Enya har skaljacka och skalbyxor från kaxs kappahl, vantar och mössa från polarn och pyret! 

👗 tisdag

Nu har det mest blivit jobb, inskolning på dagis och försöka att njuta av de dagar vi har tillsammans! 
Lite shopping, utelek och lite så har vi också hunnit med sen sist. Jag skrev också högskoleprovet i lördags så jag väntar spänt på facit som kommer imorgon, håll tummarna ✊ för att allt plugg lönat sig!
 
och äntligen har våren kommit till Jämtland, gud vad vi har längtat! ☀ 
 
Enyas nya fina klänning från lindex - Enya leker med sitt alfons-memory som hon fick i påsk - mina älsklingar ute i naturen - Enya i badhusparken 

Glad påsk

I år blev det lite kaos så vi hann inte riktigt med att påskfixa ,men en bukett gula tulpaner köpte vi i alla fall! Sen blev Enya sjuk natten mellan långfredagen och påskafton så vi har bara legat inne. Så trist då det är så strålande väder. Men idag mår hon mycket bättre så vi kanske hittar på nått litet!! 
Igår fick hon i alla fall leta lite ägg, som påsk-kaninen hade gömt (På-ninen som Enya säger) 🐰 vi hade köpt pussel, en babblare och massa gott som hon gillar (ost, frukter och krokar)!
 
Fotade lite påskkärringbilder på Enya innan hon blev sjuk, med hennes fina kaniner!! 
Enyas påskkläder, vi har inte använt de än dock! 
 
Så härligt med en tulpanbukett ! 🌷 

RSS 2.0