Jul i vårt vinterland ❄

Vi fick så härligt vinterväder här i jul, och vi har i princip blivit friska!! Enya fick mycket fint och var vaken länge på julafton. Mysigt! Sen har vi bara myst allihopa då David varit ledig från jobbet. 
 
Lite bilder från vår jul 🎄 🎅 
 
Vi kom ganska nyss hem från en pulkatur i badhusparken och det var massa ankor där, Enya gillar ankor så det var roligt. Hon ville att David skulle springa massa med pulkan och vi var snötäckta alls tre när vi kom tillbaka hem. Så härligt!! 
 
 

Sjukstugan fortsätter..

Vi verkar aldrig ska bli friska här hemma..
Men i helgen tog vi oss i alla fall ut på Jamtli julmarknad, så mysigt. Vi åkte häst och vagn, åt lite gott och strosade runt. Enya fick gå själv i år då vi lämnade vagnen hemma, hon är så duktig!! 
Igår tog vi pulkan och lekte lite här i närheten, hälsade på en 'birger' och gungade lite. Skönt med frisk luft när man knappt lämnat lägenheten på en vecka.
Nä nu ska jag fortsätta vila medan lillan sover!!
 
Enya och pappan på Jamtli, stora tjejen som strosar runt 🏃 🎄 
 

Vinterväder ute..

..vi ligger fortfarande sjuka men ute är det full vinter.
Mysigt i alla fall att titta på!! ❄ 
Hade tänkt att jag skulle städa och mysa till det lite här hemma inför helgen men det lär nog inte hända när man mår såhär.. Hann upp med lite grejer inför 1a december men långt ifrån färdigfixat inför jul 😂😂🎄 
Men lite mysigt har vi det allt. 
 
Lilla fröken som älskar att kolla på alla bilar 🚗 

Kaffe med en tomtenisse

Vi har lite sjukstuga här hemma, så imorse låg jag i soffan och drack kaffe medan vi såg på pippi långstrump. Enya älskar sin tomteluva så den åkte på efter frukost. Så gulligt!! 
Men nu vill vi bli friska igen..
 
 

Redan december...

..just nu känner jag att jag inte riktigt hänger med.
Det är redan december och imorgon är Enya 17 månader, lilla stora tjejen. Hon lär sig nya saker hela tiden och är så duktig och underbar att man får ont i hjärtat många gånger per dag!! Vilken lycka att få vara hennes mamma!! 
 
Nedan, senaste tiden i bilder
Fina blommor jag fick av David - en sväng på Andersön - mysmellis i soffan med Enya - Enyas julpyjamas - gårdsbutik hos syrran med familj..
 
 

RSS 2.0